Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky…... Celý popis
Koupit za 344 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Provence Škola provensálské kuchyně
Doprava:
69 Kč
Skladem
344 Kč
Koupit za 344 Kč
Provence - Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda
Doprava:
25 Kč
Skladem
371 Kč
Koupit za 371 Kč
Provence Škola provensálské kuchyně
Doprava:
72 Kč
364 Kč
Koupit za 364 Kč
Provence Škola provensálské kuchyně
Doprava:
69 Kč
Skladem
350 Kč
Koupit za 350 Kč
Euromedia Provence - Škola provensálské kuchyně
Doprava:
49 Kč
Skladem
499 Kč
Koupit za 499 Kč
Popis
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2021 |
Nakladatelství | Slovart |
Autor | Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová |
Počet stran | 352 |
Výrobce | Slovart |
Vazba | pevná |
Jazyk | české |
Váha | 1454 gramů |
ISBN | 978-80-276-0334-3 |