Jedná se o jednu z nejstarších typických sardinských těstovin, která se formuje smočením krupice obsažené v terakotové nádobě vodou (charakteristická „scivedda“) a jejím kruhovým pohybem rukama, dokud nezískáte malé kuličky nepravidelně tvarovaných těstovin. . Malé kuličky byly rozlišeny na malé, střední, velké a poté byly v troubě opečené, aby získaly charakteristické hnědnutí a chuť. Naše fregola je nabízena ve třech velikostech a díky speciálnímu zpracování je vrásčitá a porézní, vhodná k absorbování... Celý popis

Koupit za 125 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jedná se o jednu z nejstarších typických sardinských těstovin, která se formuje smočením krupice obsažené v terakotové nádobě vodou (charakteristická „scivedda“) a jejím kruhovým pohybem rukama, dokud nezískáte malé kuličky nepravidelně tvarovaných těstovin. . Malé kuličky byly rozlišeny na malé, střední, velké a poté byly v troubě opečené, aby získaly charakteristické hnědnutí a chuť.

Naše fregola je nabízena ve třech velikostech a díky speciálnímu zpracování je vrásčitá a porézní, vhodná k absorbování charakteristických vůní a chutí naší země.

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA

Energie: 1502 kj / 354 kcal
Tuk: 1,3 g
• z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 73,5 g
• z toho cukry: 0,6 g
Vláknina: 4,0 g
Bílkoviny: 13,5 g
Sůl: 0,003 g (
Zobrazit více

Parametry

Výrobce La Fabrica della Pasta