Publikace: Výroba slivovice a jiných pálenek. Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné a současně podrobné návody zejména pro domácí potřebu (malovýrobu), ale též pro průmyslovou výrobu. Autoři radí, jak postupovat při výběru a zpracování jednotlivých druhů ovoce, procesu kvašení (včetně přiživování kvasnic), velkou pozornost... Celý popis
Koupit za 237 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Výroba slivovice a jiných pálenek
Doprava:
69 Kč
Skladem
237 Kč
Koupit za 237 Kč
Výroba slivovice a jiných pálenek - Josef Dyr
Doprava:
29 Kč
Skladem
231 Kč
Koupit za 231 Kč
Výroba slivovice a jiných pálenek - Jan E. Dyr, Josef Dyr
Doprava:
49 Kč
Skladem
210 Kč
Koupit za 210 Kč
Výroba slivovice a jiných pálenek
Doprava:
72 Kč
216 Kč
Koupit za 216 Kč
Výroba slivovice a jiných pálenek 5 vydání - Dyr Josef Dyr Jan E
Doprava:
69 Kč
Skladem
295 Kč
Koupit za 295 Kč
Popis
Publikace: Výroba slivovice a jiných pálenek. Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné a současně podrobné návody zejména pro domácí potřebu (malovýrobu), ale též pro průmyslovou výrobu. Autoři radí, jak postupovat při výběru a zpracování jednotlivých druhů ovoce, procesu kvašení (včetně přiživování kvasnic), velkou pozornost věnují technologickým soustavám a schématům aparátů, kvasným nádobám a jejich čištění, destilaci, rektifikaci, následné úpravě pálenek, jejich ředění a uskladňování. Kromě našich tradičních pálenek jsou uvedeny také stručné návody týkající se ginu, araku, rumu, koňaku, absintu a obilných pálenek. Kniha je aktualizována současnými odborníky na kvasnou chemii, a to včetně právních předpisů platných v 21. století. Publikace obsahuje desítky užitečných tabulek, příkladů a 85 ilustrací. Vypěstované ovoce představuje nezanedbatelnou hodnotu – s touto nepostradatelnou kuchařkou lze tuto hodnotu optimálně zpracovat a uložit pro dlouhodobé využití. Publikace: Výroba slivovice a jiných pálenek.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2020 |
Autor | Jan E. Dyr |
Počet stran | 224 |
Výrobce | Maxdorf |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 450 gramů |
ISBN | 978-80-7345-657-3 |