Uchovávání úrody

73 %
(3 hodnocení)

Publikace: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Hauserová Eva. Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým... Celý popis

Koupit za 214 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Publikace: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Hauserová Eva. Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). Publikace: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Hauserová Eva.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2019
Nakladatelství Permakultura (CS)
Autor Eva Hauserová
Počet stran 82
Výrobce Permakultura
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 105 gramů
ISBN 978-80-906852-3-9
Zobrazit více parametrů