Publikace: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Hauserová Eva. Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým... Celý popis
Koupit za 214 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Uchovávání úrody (11) (Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle - zavařování, nakládání a kvašení, sušení a další užitečné návody. ( 82 str. B5) (vydání Permaku
Doprava:
68 Kč
Skladem
214 Kč
Koupit za 214 Kč
Uchovávání úrody
Doprava:
79 Kč
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Popis
Publikace: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Hauserová Eva. Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). Publikace: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Hauserová Eva.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2019 |
Nakladatelství | Permakultura (CS) |
Autor | Eva Hauserová |
Počet stran | 82 |
Výrobce | Permakultura |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
Váha | 105 gramů |
ISBN | 978-80-906852-3-9 |