Autor : Thilo Schleip, Popis : Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní... Celý popis

Koupit za 246 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Autor : Thilo Schleip, Popis :
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.

Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.

Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Druh sortimentu : Kniha, Název : Histaminová intolerance, Jazyk : Čeština, Počet stran : 156
Zobrazit více

Parametry

Žánr odborné
Rok vydání 2021
Nakladatelství Galén
Autor Thilo Schleip
Počet stran 156
Výrobce Galén
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 304 gramů
ISBN 978-80-7492-506-1
Zobrazit více parametrů