Tato poloraná odrůda brambor tvoří oválné hlízy červené barvy se sytě žlutou dužinou. Brambory Laura jsou odolné vůči chorobám, nejsou příliš náročné na půdní podmínky a zálivku. Jedná se o varný typ B. Brambory jsou vhodné k pečení i vaření. Sadbové brambory jsou v bio kvalitě, vypěstovány v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU. Jak si vypěstovat brambory ze sadby? - Brambory nechte předklíčit 2–3 týdny na světle při teplotě 12–16 °C. - Ideální délka klíčků je0,5–1,5 cm.... Celý popis
Koupit za 189 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Tato poloraná odrůda brambor tvoří oválné hlízy červené barvy se sytě žlutou dužinou.
Brambory Laura jsou odolné vůči chorobám, nejsou příliš náročné na půdní podmínky a zálivku.
Jedná se o varný typ B. Brambory jsou vhodné k pečení i vaření.
Sadbové brambory jsou v bio kvalitě, vypěstovány v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.
Jak si vypěstovat brambory ze sadby?
- Brambory nechte předklíčit 2–3 týdny na světle při teplotě 12–16 °C.
- Ideální délka klíčků je0,5–1,5 cm.
- Výsadba závisí na aktuálních podmínkách, teplota by neměla klesnout pod 6 °C.
- Stanoviště volíme slunečné či polostinné.
- Hloubka výsadby je cca 4–6 cm.
- V případě mrazů brambory překryjte netkanou textilií.
- Poškozený porost se doporučuje hnojit ledkem.
Brambory Laura jsou odolné vůči chorobám, nejsou příliš náročné na půdní podmínky a zálivku.
Jedná se o varný typ B. Brambory jsou vhodné k pečení i vaření.
Sadbové brambory jsou v bio kvalitě, vypěstovány v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.
Jak si vypěstovat brambory ze sadby?
- Brambory nechte předklíčit 2–3 týdny na světle při teplotě 12–16 °C.
- Ideální délka klíčků je0,5–1,5 cm.
- Výsadba závisí na aktuálních podmínkách, teplota by neměla klesnout pod 6 °C.
- Stanoviště volíme slunečné či polostinné.
- Hloubka výsadby je cca 4–6 cm.
- V případě mrazů brambory překryjte netkanou textilií.
- Poškozený porost se doporučuje hnojit ledkem.
Parametry
Výrobce | Kiepenkerl |
Pro výsev | ano |