4014 Růže z Jericha

0 %
(0 hodnocení)

Růže z Jericha. Magická pouštní rostlina která dotvoří vánoční atmosféru. Nejprodávanější vánoční produkt. Víte čím je tato květina zajímavá? I když si můžete myslet, že jde o naprosto suchou květinu bez života, můžete se spolehnout, že po namočení do vody znovu ožije. Přímo u vás doma tak můžete vyzkoušet tohle vánoční kouzlo.  Růže může bez vody vydržet neskutečně dlouhou dobu. Můžete jí mít ve skříni nebo šuplíku schovanou třeba celý rok. Když je suchá, je sbalená do koule, která se vejde do... Celý popis

Koupit za 98 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Růže z Jericha. Magická pouštní rostlina která dotvoří vánoční atmosféru. Nejprodávanější vánoční produkt. Víte čím je tato květina zajímavá? I když si můžete myslet, že jde o naprosto suchou květinu bez života, můžete se spolehnout, že po namočení do vody znovu ožije. Přímo u vás doma tak můžete vyzkoušet tohle vánoční kouzlo. 
Růže může bez vody vydržet neskutečně dlouhou dobu. Můžete jí mít ve skříni nebo šuplíku schovanou třeba celý rok. Když je suchá, je sbalená do koule, která se vejde do dlaně. Když chcete svou květinu po čase oživit, stačí jí položit na misku nebo talíř a zalít velkým množstvím teplé vody. Trvá asi 24 hodin, než se vaše růže z Jericha rozvine. Až vaše květina bez vody opět uschne, můžete jí uložit na příští Vánoce. Růže z Jericha je krásnou dekorací štědrovečerní tabule. 
Potěšte své přátele nebo rodinu dárkem, který jim vydrží celý život. Produkt je skvělým dárkem v poměru cena x kvalita.
Drobný dárek k vánocům hlavně pro ženy. 
Zobrazit více